Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Eladó, használt bútorainkhoz

Eladó, használt bútorok 2012-05-03

Előszó, Eladó, használt bútorainkhoz

„ Tudod, a két nagy fiam már elköltözött, és sokszor gondoltam, hogy kellene venni egy jó nagy, kényelmes kanapét, és ki kellene szórni azokat az ágyakat, mert tudod ők ketten eredetileg emeletes ágyon aludtak, de aztán szétszedtük őket, ahogy nőttek …  és gondoltam, hogy érdemes lenne összenyitni a két szobát, de mindig halasztgattam, de most a Józsi említette, hogy nekik feleslegessé vált egy szép nagy kanapé, ami csak két hónapos, de megválnak tőle, és megnéztem, és tetszett, el is hoztuk … képzeld fehér és óriási, és gyönyörű!

És összenyitottuk végül a két szobát is, és így minden sokkal kényelmesebb!”

Minden családban némi töprengésre ad okot, hogy az elköltözött gyerekek bútorait milyen sokáig tároljuk, – hátha hazaköltözik – vagy valljuk be, kerülgetjük, és csak az időt húzzuk, hogy végre, a saját ízlésünk szerint rendezzük át a lakást, kevesebb bútorral, más bútorral, új növényekkel vagy más komóddal, vagy … vagy … de végül, ha elhatározásra jutunk itt a következő eldönteni kérdés rögvest:

Új legyen a bútor, vagy használt legyen az a bútor?

Amennyiben használt bútort keresünk, igen, jól tudjuk, hogy már néhány hónapos bútorokat is vásárolhatunk gyakorlatilag fillérekért. Egy régi barátom tanácsolta nekem, hogy inkább az időt szánjam rá, amikor keresek valamit magamnak, mint a pénzt költsem el valami újra, és a sokadik költözés után, újra belátom, igaza volt, jóval olcsóbban és jobbakat találtam mint amire eredetileg számítottam!

A fenti példa hétköznapi. Ha a felnőtt gyerekek kiröpülnek otthonról, érdemes kiüríteni és saját felségterületünként újra tervezni a teret, az egész lakást! Gyakorló háziasszonyok tudják, hogy egy új függöny, új díszpárnák, és talán csak egy – de nagyon kényelmes és vonzó – bútordarab – például egy gyönyörű kanapé, vagy komód – azon túl, hogy örömet tud okozni, mennyire újraépíti a megszokott lakást, milyen más érzés, nagyobb térben a saját ízlésünk szerinti kényelemben élni.

Tömegek kínálnak manapság kitűnő minőségű, óvott, megkímélt, ápolt bútorokat, használt bútorokat, ilyen-olyan okokból, olcsón, vagy még annál is alacsonyabb áron. Itt, az eladobutorok.hu oldalakon abban fogunk Önöknek segíteni, hogyan, miről ismerhetik fel a régi korok értékeit, leírjuk és elmagyarázzuk, mi a különbség a fából készült bútor és például a pozdorja között, tippeket fogunk adni hogyan varázsolják újra némi kézügyességgel az arra érdemes bútordarabjaikat.

Elsősorban egy igazi, nyüzsgő piacteret kínálunk Önöknek. Itt, az eladobutorok.hu -n, figyelünk arra, hogy Önök kitűnő minőségű fotókon láthassák az eladó használt bútorokat, egyszerű és áttekinthető rendszerben mutatjuk meg hogyan követhető, hogy ki és mennyiért kínálja megunt, kinőtt, feleslegessé vált portékáit. Meggyőződésünk, hogy egy jó vétel, jó okot ad, hogy azok a szerencsések, akik bevállalva némi herce-hurcát és rámolást, lustán hanyatt dőlve elégedetten simogathatják meg új szerzeményeiket, és büszkék lehetnek Önnön bátorságukra és joggal élvezik otthonuk új bútor-szerzeményeiket.


   

2971 megtekintés, 1 ma

  

Hirdetések (x)

  • Fakivágás után bútorgyártás

    Szerző: - 2020-01-08 - 0 Hozzászólás

    Sokan nem tudják, hogy a szép bútoruk amit vásároltak milyen fából készült, azt meg, hogy miként dolgozták fel végképp nem. Nagyon sok bútor valójában csak fa aprítékból készült, tehát nem egy konkrét fából van elkészítve például a komódunk a nappaliban. Ezeket a feldolgozott faipari termékeket pozdorjának, vagy rétegelt lemeznek, vagy osb-nek vagy Mdf-nek neveznek, a […]

  • Fürdőszoba felújítás után

    Szerző: - 2020-01-18 - 0 Hozzászólás

    A fürdőszoba megtervezésekor nagyon fontos szempont a praktikus bútorok kiválasztása. Nem mindegy, hogy a szép új bútor ellenáll-e a nedvességnek, a magas páratartalomnak. Nagyon csúnya látvány a megdagadt szétrepedt vizes pozdorjalap. Megfelelő szakboltokban tudnak ezekben segíteni a kedves vásárlónak, de legyünk résen, mert sajnos előfordul a nagyon rossz minőségű bútor is. A fürdőszoba felújítása után […]

Google fordító

Googel partnerség, támogatás

eladó bútor hirdetések

eladó bútor – Ülőgarnitúra

eladó bútor, Google hirdetések

eladó bútor hirdetések

Mai legnépszerűbb hirdetések

Népszerű hirdetések összefoglalója