Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Eladó bútorok még a fürdőszobában is!

bútorok a fürdőszobában 2015-02-09

Tisztálkodás? Fürdőszoba? Hmm… olyan témák, amelyek nem mondhatóak általánosnak. Bizonyára, sokaknak elsőre nem ez ugrik be, de szerintünk egyáltalán nem általános téma és nem is kivesézett, ezt pedig szeretnénk be is bizonyítani.

A fürdőszoba is egy olyan hely a lakásunkban, amelyet minden nap többször is látogatunk. Ha valahol fontos a higiénia, akkor mondhatni, hogy a fürdő is az ilyen helyek csoportjába sorolható. Ezzel, biztosan mindenki egyetért, hiszen ott mossuk a fogunk, tisztálkodunk, tehát lényegében arra használjuk, hogy megszabaduljunk a nem kívánt lerakódásoktól, ápoljuk magunkat és persze ürítsünk. Mondhatni, hogy egy olyan, ahol kinyírjuk a bacikat és igyekszünk tenni ellenük minél többet, viszont pontosan ezen a helyen, illetve erről a helyről nagyon sok bacilust is elkaphatunk, amelyeket nem kívánnánk. Inkább nem megyünk bele, abba a témába, hogy mennyire fontos tisztán tartani a fürdőt és úgy kezelni, hogy megfeleljen a higiéniai alapszabályoknak is. Általában az amerikai házakban például meglehetősen jól fel van szerelve a fürdő is bútorral. Ez pedig szerintünk egy nagyon is követendő példa lehet a hazánkban is, hiszen egyre több olyan terméket vásárolunk a boltokban, amelyeknek a legcélszerűbb rendeltetési helye a fürdő lehet. Például régebben hazánkban egyáltalán nem volt jellemző a fürdőszobabútor, maximum csak egy diszkrét darab volt, amelyben tudtuk tartani a törölközőt, szappant, sampont.

Apropó manapság vannak olyan bútorok is amelyeket egy burkoló szakember készít téglából és azt csempézi, burkolja le.

Illetve volt felszerelve egy tükör, amihez tartozott egy kisebb párkány is, ahova el lehetett helyezni a fogkefét, borotvakészletet stb. Tehát mondhatni, hogy egyáltalán nem arra lett tervezve, mint, amire nagyon sokan ma használják.

Miért is jó, ha fontolóra vesszük az amerikaiaknak a követését ezen a téren? Első sorban a rengeteg fürdőszobai termék miatt, amelyeket megvásárolunk. Hol tartsuk őket? Az a kis párkány is megtelik, illetve egy kisebb szekrényben sincs annyi hely, hogy a törölköző, sampon, szappan mellett elférjenek. Tehát, nem véletlenül találták ki azt, hogy több bútorzatra van szükségük a fürdőben. Miket is szoktunk vásárolni? Például nagyon sok esetben tusfürdőből is van olyan háztartás, amelyik hármat is vásárol. Egy női, egy férfi, egy gyerek. Aztán, ugyanez a helyzet a samponnal is. Ha pedig különválasszuk a nemeket, akkor megint csak rengeteg terméket felsorolhatunk, de bizonyára valójában sokkal több szokott lenni, mint amennyi nekünk eszünkbe jut.

Akkor hát kezdjük is a nőkkel. Sminkkészlet, szemceruza, kézkrém, arckrém, hajbalzsam, testápoló, tisztasági betét, szemöldökcsipesz stb. Huh, inkább meg sem számoljuk, hogy ez már hány termék. Azonban rátérünk a férfi termékekre: borotva, arcszesz, borotvahab, borotválkozás utáni gél stb. Mindezek fényében merjük mi mindenkinek bátran javasolni, hogy egy-két diszkrét bútort nyugodtan helyezzen el a fürdőben. Például egy falon lógó és polcokkal rendelkező szekrényféleség, ahol lehet ezeket a termékeket tartani.

Továbbá nem árt, ha van egy ruhásszekrényre hajazó bútordarabunk is, amelyben lehet tartani a törölközőket, esetleg köntösöket. Akik pedig tényleg szeretik, ha mindennek megvan a helye praktikusan, akkor javaslunk egy kisebb szekrényt, mint amilyenek a konyhában szoktak lenni a kagyló alatt. Ott pedig el lehet helyezni egy kisebb szemetes vedret, illetve a különböző vegyszereket, amelyekkel tisztítjuk a fürdőt. Kifejezetten fürdőkbe tervezett bútorokat pedig már lehet kapni a boltokban, illetve az interneten is. Mivel nem nehéztüzérségű darabokról beszélünk, ezért nem kell számítanunk magas árra sem.

Nincs címke

670 megtekintés, 1 ma

  

Hirdetések (x)

  • Fakivágás után bútorgyártás

    Szerző: - 2020-01-08 - 0 Hozzászólás

    Sokan nem tudják, hogy a szép bútoruk amit vásároltak milyen fából készült, azt meg, hogy miként dolgozták fel végképp nem. Nagyon sok bútor valójában csak fa aprítékból készült, tehát nem egy konkrét fából van elkészítve például a komódunk a nappaliban. Ezeket a feldolgozott faipari termékeket pozdorjának, vagy rétegelt lemeznek, vagy osb-nek vagy Mdf-nek neveznek, a […]

  • Fürdőszoba felújítás után

    Szerző: - 2020-01-18 - 0 Hozzászólás

    A fürdőszoba megtervezésekor nagyon fontos szempont a praktikus bútorok kiválasztása. Nem mindegy, hogy a szép új bútor ellenáll-e a nedvességnek, a magas páratartalomnak. Nagyon csúnya látvány a megdagadt szétrepedt vizes pozdorjalap. Megfelelő szakboltokban tudnak ezekben segíteni a kedves vásárlónak, de legyünk résen, mert sajnos előfordul a nagyon rossz minőségű bútor is. A fürdőszoba felújítása után […]

Google fordító

Googel partnerség, támogatás

eladó bútor hirdetések

eladó bútor – Ülőgarnitúra

eladó bútor, Google hirdetések

eladó bútor hirdetések

Mai legnépszerűbb hirdetések

Népszerű hirdetések összefoglalója